Кино

Малки истории

Жанр
Режисьор Николай Василев, Николай Тодоров, Ралица Димитрова
Участват Стоил Рошкев

Всеки делничен ден от 17:50 часа се излъчва кратка документална форма, с времетраене 9 минути, а в събота едночасовото публицистично социално ток шоу започва в 11.00 часа.

Ако се чувстваш сам...
Ако се блъскаш в дебели стени и тесни мисли...
Ако се нуждаеш от подкрепа...
Ако искаш да промениш...и вярваш, че си струва...
Разкажи своята история!
„Малки истории" - от понеделник до петък.
Всяка събота малките истории решават големите проблеми.

Социалният слот е опит БНТ да подчини цяла линия в програмата си на социалната тема. Съдържателната рамка е много широка, такива са и групите от хора в неравностойно положение - хора с увреждания, деца в риск, самотни родители, хора, страдащи от зависимости и др. Ще разглеждаме и теми, свързани с живота на хората с различен етнос у нас. В предаването ще присъстват всички значими социални теми и проблеми, както и въпросите свързани с държавната политика в тази сфера и работата на гражданския сектор. Значими социални каузи, инициативи, поощряване на подкрепящата и дарителска среда у нас, социално отговорния бизнес.

Всеки ден от понеделник до петък, чрез документален разказ се представя по една човешка история на някой от различните групи в неравностойно положение, свързана със социална тема.

Всяка събота от 11 часа на живо в студийното предаване на социалния слот се дискутират проблемите и въпросите, които поставят историите през седмицата. Търсят се конкретни решения, чуват се различни мнения и гледни точки, инициира се реална подкрепа и промяна в живота на хората в неравностойно положение и обществото ни като цяло. В студийното предаване участват хората, разказали своите истории, представители на институциите, неправителствените организации, социално отговорни личности, застъпници на каузи, политици и други. Предаването е отворено към зрителя, търси обратната връзка и е своебразен мост и територия, на която се срещат различни представители на обществото ни, търсейки отговор на наболели проблеми.

Екипът на предаването разчита на активното участие на зрителите. Ако искате да разкажем вашата история - търсете ни, променяйте чрез нас живота си, както вие си го представяте!

Оставяйте своите координати за обратна връзка на редакционния телефон:

02/ 814 21 18

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Трейлъри от "Малки истории"

Снимки от "Малки истории" (1)

рекламирай тук