Кино

Апартаментът с Марта Вачкова

Жанр
Участват Мартина Вачкова
Година 2011
Времетраене 45 минути

"Апартаментът" е риалити с водещ Мартина Вачкова, което стартира на 17 октомври 2011 г. по БНТ1. Предаването съчетава два от най-успешните световни формата - класическо тв шоу и риалити.

Целта на „Апартаментът" е всеки път да представя по една истинска вълнуваща човешка история без клишетата и самоцелното търсене на сензация. Точно обратното - предаването се интересува от обикновения човек, а водещата Мартина Вачкова е в изцяло ново амплоа - по-действена и по-категорична. Тази промяна не е случайна. Тя цели да изведе основната линия на формата, а именно, че телевизията може и да помага.

Във всеки свой епизод телевизионният формат развива две паралелни сюжетни линии. Зрителите проследяват историята на главния герой, който се опитва да реши свой проблем или да сбъдне мечта, а Мартина му съдейства да постигне целта си. Паралелно с това гостите в студиото коментират случващото се и обсъждат важни и интересни въпроси, свързани с темата на епизода.

„Телевизията може и да помага" е основното послание на ТВ проекта „Апартаментът". Целта е този слоган да се превърне в истинска политика на предаването. Екипът на „Апартаментът" работи в посоката действително да съдейства на своите герои, да им помага и така до голяма степен, да променя живота им пред очите на зрителите. Разбира се, щастливите финали са основна цел на „Апартаментът", но екипът съзнава, че както в живота, те не винаги могат да бъдат постигнати.

Последен коментар

2013-11-05 19:04:28
ok
добави коментарвиж всички

Трейлъри от "Апартаментът с Марта Вачкова"

Снимки от "Апартаментът с Марта Вачкова" (2)

рекламирай тук